Utorak, 2. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Karisma: Hoteli Plat u novom ruhu 2017. godine

13.03.2015.


Hoteli Plat u novom ruhu na tržištu će se naći 2017. godine, a uz postojeće radnike očekuju se nova zapošljavanja, objavila je tvrtka  Karisma Hotels Adriatic (KHA) koja je nakon nedavno provedenog natječaja od države kupila većinski udjel u Platu za 118 milijuna kuna. 

 

 

 

 

 

"Planiramo značajnu investiciju i u Hotelima Plat, gdje nam je namjera kompletno obnoviti sve postojeće smještajne kapacitete, one koji su trenutno u funkciji te one van funkcije. Sigurni smo da lokacija i ponuda Hotela Plat treba i može biti na puno višoj razini. Za pripremu investicije već je angažiran tim stručnjaka koji je započeo s pripremom potrebne dokumentacije, kako bi se planirane investicije okončale za turističku sezonu 2017", ističu u KHA, a prenosi poslovni.hr.

 

 

 

 

Napominju također kako će, kao i u svim dosadašnjim akvizicijama poštivati postojeća prava svih radnika. "Sigurni smo da će s obzirom na planiranu investiciju postojati potreba za angažmanom znatno većeg broja novih zaposlenika. Suradnja s lokalnom i regionalnom zajednicom je jedan od prioriteta u poslovanju KHA, te ćemo sve svoje projekte i planove raditi s njima u suradnji, uvažavajuci specifičnosti same lokacije i podneblja", kažu u kompaniji koja je u zajedničkom vlasništvu TUI Grupe, meksičke Karisme i Agrokora.

 

 

 

 

U kompaniji podsjećaju tako na investicije u Hotelima Živogošće, gdje je u tijeku rekonstrukcija svih hotelskih kapaciteta, ukupno 445 soba, te podizanje kvalitete s postojećih 2 i 3 zvjezdice na 4 zvjezdice. Ukupna vrijednost investicije i akvizicije KHA u Hotelima Živogošće iznosi 224 milijuna kuna. "Želimo posebno istaknuti da ćemo, iako smo se obvezali u razdoblju od 5 godina u Hotele Živogšće investirati 69 mil kuna, već u prvoj godini uložiti više od 159 milijuna kuna", kažu u tvrtki koja je u Hotele Koločep uložila još 63 milijuna kuna. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja