Četvrtak, 18. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

VEČERAS U REVELINU ZA PAVA: Ulaznice za Prljavce platit će čak i redari

21.02.2015.


Vrhunac akcije pomoći  Dubrovčaninu Pavu Hađiji bit će koncert Prljavog kazališta, u subotu, 21. ovog mjeseca u Culture clubu Revelin.



 

Naime, Udruga navijača Hajduka “Torcida Mokošica” , u suradnji s Gradom Dubrovnikom i spomenutim klubom, želi sav prihod od prodaje ulaznica uplatiti za oporavak Pava Hađije, teško stradalog u prometnoj nesreći, na Badnjak prošle godine. Njegovo je zdravstveno stanje, kako saznajemo i dalje teško, te zahtijeva daljnje liječenje u inozemstvu.

“Nakon više od tri desetljeća na sceni, s brojnim bezvremenskim hitovima, Prljavci su jamac izvrsne zabave i sigurni smo da će se Dubrovčani odazvati na zadnji veći koncert koji organiziramo za Pava”, poručuju članovi Udruge Torcida Mokošica.  Očito su Dubrovčani još jedanputa odlučili pomoći Pavu jer ulaznice nestaju velikom brzinom.

Inače, zanimljivo je kako će ulaznice za subotnji koncert platiti baš svi, uključujući i novinare, TV ekipe, tehničare, konobare, redare i sve ostale zaposlenike Revelina. Inače, Prljavo kazalište ovih dana priprema pjesme za novi album koji bi trebao biti objavljen potkraj godine.



 

“Mojoj majci”, “Heroj ulice”, “Te noći kad si se udavala”, “Ma kog me boga za tebe pitaju”, “Marina”, “Sve je lako kad si mlad” i brojne druge pjesme obilježile su djetinjstva i mladosti mnogih. Ovih dana Prljavci rade na pjesmama za novi album koji bi, kako saznajemo, trebao biti objavljen potkraj godine. Dakle, 21. Veljače u Revelinu na svoje će doći svi koji vole Prljavce i svi koji žele pomoći mladiću i Hajdukovcu koji je postao simbolom brige svih nas za one kojima je pomoć potrebna. Dođite u Revelin i glasno s nama pjevajte “Ružu Hrvatsku”, da nas čuje cijela zemlja, da nas čuju svi koji mogu pomoći Pavu, poručuju organizatori.

Najčitanije (7 dana)

Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Na Pelješcu pronađena još jedna grčko-ilirska kaciga
Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja