Petak, 19. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Tomislav Marčinko – novi predsjednik HSP AS Župe: Graditi Župsko pravaštvo

08.02.2015.


Tomislav Marčinko jednoglasno je izabran za predsjednika podružnice HSP AS Župa Dubrovačka na Izbornom zboru održanom uz sudjelovanje 56 članova podružnice. Zamjenici Marčinka bit će Tomislav Katušić i Slobodan Erceg.

 

 

 


„Valja napomenuti da je upravo Tomislav Marčinko najaktivniji vijećnik u Općinskom vijeću Župe Dubrovačke. Sva ostala statutom predviđena tijela također su izabrana jednoglasno. Na zboru su predloženi i predsjednici temeljnih ogranaka, koji će biti birani na konstituirajućoj sjednici koja je najavljena za dva tjedna.“ – navodi se u priopćenju HSP AS Župa dubrovačka.
 

 

 

 
„Dosadašnji predsjednik podružnice i član predsjedništva HSP AS Petar Vuletić, ing otvorio je i vodio zbor. U svom izlaganju posjetio je na postignute rezultate koje je ostvarila podružnica, kao i one koje smo ostvarili u sinergiji sa koalicijskim partnerima Domoljubne koalicije.

 

 

 

 

Također je posjetio na nadolazeće izbore u susjednom Gradu Dubrovniku, koji su i Župljanima od velikog značenja. Dovoljno je spomenuti lošu prometnu povezanost, tako da sada do Grada koji je udaljen samo 4-5 kilometara  često moramo promijeniti i dva autobusa. Naravno tu su i zajednički projekti s Gradom Dubrovnikom, poput Groblja Dubac i sl.

 

 

 

Još nismo postigli sporazum sa strateškim partnerom, HDZ-om, no uvjeren sam da je izbor kandidata za gradonačelnika ključ uspjeha kao za ove tako i za sve ostale izbore. Mato Franković, ono je što Gradu treba, ima sve kompetencije za upravljanje Gradom, zadovoljni smo kandidaturom i uvjereni u pobjedu, istaknuo je Vuletić.“ – piše u propćenju.
 
 

 

 

„Zboru je nazočio i saborski zastupnik Ivan Šimunović, pozdravio je najstarije pravaše iz Župe Dubrovačke i čestitao im što su sve ove godine čuvali i sačuvali Pravaštvo. Zahvalio se svim članovima na dodatnom angažmanu oko predsjedničkih izbora i iznijevši izborne rezultate, čestitao na uspjehu i pobjedi. Također je naglasio važnost prijevremenih izbora u Gradu Dubrovniku i zamolio za dodatni napor da se i ovi izbori imaju razloga slaviti.
 

 

 

 

Novoizabrani predsjednik u svom kratkom govoru zahvalio se na ukazanom povjerenju te istaknuo kako ga raduje priljev mladog članstva i odanost starijih članova te istaknuo da će upravo na tim temeljima graditi Župsko pravaštvo.“ – zaključak je priopćenja nakon Izbornog zbora HSP AS Župa dubrovačka.

 

Najčitanije (7 dana)

Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor
Plenković u Dubrovniku na središnjem izbornom skupu HDZ-a
DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja