Subota, 30. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Započeli radovi na komunalnoj infrastrukturi za groblje na Dubcu

03.10.2013.


Započeli su radovi na izgradnji komunalne infrastrukture za buduće Groblje Dubac, a obilježavanju početka radova nazočili su gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić, načelnik Općine Župa Dubrovačka Silvio Nardelli te direktor Groblja Dubac Ivo Lise.U dogovoru s Gradom Dubrovnikom, Općina Župa Dubrovačka raspisala je javni natječaj za izvođenje radova na izgradnji komunalne infrastrukture, a kao najpovoljniji ponuditelj izabrana je tvrtka Texogradnja iz Župe dubrovačke. Vrijednost radova je 2 milijuna i 700 tisuća kuna, a rok izvođenja je 90 dana. Radovi će obuhvatiti izgradnju vodoopskrbne mreže, trafostanice, fekalne i oborinske odvodnje, javne rasvjete te postavljanje optičkih kabela za telefoniju.

U drugoj fazi gradit će se pristupna cesta vrijedna pet i pol milijuna kuna nasuprot ulaza u poslovnu zonu u Župi, a za koju se već pristupilo otkupu zemljišta, dok je prema samo jednom vlasniku pokrenut postupak izvlaštenja.

Projekt je vrijedan 160 milijuna kuna, a bit će realiziran kroz pet faza. Izgradit će se više od tri i pol tisuće grobnica i vjerski objekti, a ukupna površina groblja bit će više od 125 tisaća metara četvornih.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja