Utorak, 7. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Bošnjačka demokratska stranka spremna otkupiti Muslićevo zemljište na groblju Dubac

30.01.2015.


Bošnjačka demokratska stranka Hrvatske na sastanku Izvršnog odbora Ogranka Dubrovnik razmatrala je mogućnost otkupa spornog dijela čestice zemlje u vlasništvu Salahudina Muslića. Riječ je o 2 tisuće i 108 metara četvornih zemljišta predviđenog za izgradnju groblja na Dupcu.

 

 

 

Kako već dugi niz godina među političkim strukturama koje su se mijenjale na vlasti u Gradu Dubrovniku nije bilo političke volje za rješavanje ovog gorućeg problema, zemljište vrijedno cca 160 tisuća kuna, BDSH Ogranak Dubrovnik spreman je organizirati realizaciju otkupa zemljišta, a sve s ciljem što skorijeg početka izgradnje groblja na Dupcu.

 

 

 

Zahtjev za otkup zemljišta na Dupcu uskoro ćemo podnijeti i njegovu vlasniku Salahudinu Musliću. Važno je istaknuti kako je i sam gospodin Salahudin Muslić nedavno u dopisu upućenom Bošnjačkim i muslimanskim obiteljima u Dubrovniku naveo kako već šest godina, kao njegov isključivi vlasnik, zemljište nudi i spreman ga je prodati na fer i zakonit način. Također je naveo kako je cijena koju traži za njegovo građevinsko zemljište znatno manja od one koju je procijenio sudski vještak kojega je sam angažirao i platio.

 

 

 

Bošnjačke i muslimanske obitelji podnijele su 600 zahtjeva za izgradnju grobnica na Dupcu. Brojka je to koja sama po sebi najbolje pokazuje kolika je potreba za izgradnjom ukopnih mjesta ove populacije.

 

 

Gradska organizacija BDSH Dubrovnik


 

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja