Subota, 8. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Prezentacija mjera iz Programa ruralnog razvoja

15.01.2015.


Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije i Regionalna razvojna agencija DUNEA organiziraju u utorak 20. siječnja, u  14 sati u Vili Neretva (Krvavac) prezentaciju mjera iz Programa ruralnog razvoja.

 

 

 

Naime, Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju 30. siječnja 2015. godine planira objaviti natječaj za podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda, iz mjere 4 Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. koji bi trebao doprinijeti razvoju hrvatske poljoprivrede, ali i ruralnih područja uopće.
 

 

 

Krajnji rok za usvajanje Programa ruralnog razvoja RH, ali i Programa ostalih zemalja članica, od strane Europske Komisije (EK) je 15. 1. 2015. godine. Do trenutka konačnog odobrenja, RH će, na vlastiti rizik, započeti s provedbom nekih mjera novog Programa.

 

 

 

Prijava na natječaje iz Programa ruralnog razvoja će u novom programskom razdoblju ići elektronskim putem, putem aplikacije AGRONET. Da bi mogao dobiti pristupnu šifru, odnosno podnositi prijave na natječaje za mjere Programa ruralnog razvoja, svaki se korisnik mora upisati u Evidenciju korisnika potpora u ruralnom razvoju i ribarstvu. Po upisu u ovu evidenciju, putem e-pošte korisnik dobiva pristupne podatke, odnosno korisničko ime i zaporku.

 

 

 

Za sudjelovanje na prezentaciji ovih mjera potrebno je javiti se Centru za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije na tel. 020/418-401 ili mailom dcp@dcp.hr.

Najčitanije (7 dana)

U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna
U DNŽ 41 posto noćenja i 50 posto turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine
Župan uputio čestitku povodom 25. obljetnice VRO Oluja


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja