Ponedjeljak, 13. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

FOTO: Župan uručio ključeve sanitetskih vozila vrijednih 1,42 milijuna kuna

18.12.2014.


Župan Nikola Dobroslavić i pročelnik za zdravstvo i socijalnu skrb Dario Kulišić sudjelovali su na primopredaji 1,42 milijuna kuna vrijedna četiri sanitetskih vozila i jednog vozila hitne pomoći.

 

 

 

Tom je prilikom župan Dobroslavić naglasio kako je Dubrovačko-neretvanska županija svjesna potreba građana DNŽ i ustanova u zdravstvu te da stoga iz proračuna za tu svrhu izdvaja godišnje oko 16,1 milijun kuna.

 

 

 

Podsjetivši na prošlogodišnju nabavku sličnih vozila te na jedno vozilo koje je nabavljeno početkom godine, župan je kazao kako se i 2015. godine namjerava nastaviti s opremanjem voznog parka domova zdravlja i Zavoda HMP. Posebno je istaknuo problem na širem području Orebića, što bi to trebalo biti riješeno nabavkom vozila iduće godine.

 

 

 

Na primopredaji su bili ravnatelj Zavoda za hitnu medicinsku pomoć DNŽ  Luka Lulić, ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan, DZ Metković Mihovil Štimac te DZ Vela Luka Marin Barčet. Naime, dva sanitetska vozila nabavljena su za potrebe DZ Metković, a po jedno vozilo za DZ Dubrovnik i DZ Vela Luka. Vozilo hitne pomoći nabavljeno je za Zavod za HMP DNŽ.

 

 

 

U ime ravnatelja Županiji se zahvalio ravnatelj DZ Dubrovnik Bazdan koji je istaknuo važnost kvalitetnog voznog parka za ustanove u zdravstvu naglasivši da prosječno vozilo godišnje prijeđe oko stotinu tisuća kilometara.

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja