Nedjelja, 5. svibnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Iz Juga poručuju: Nema straha od Zvezde, prvaka Srbije

04.11.2014.


Utakmice Juga i Crvene Zvezde uvijek su pune naboja i sportskog rivaliteta. Trener Juga CO Miho Bobid kaže kako je momčad spremna za dvoboj koji se igra u srijedu, 5. studenoga s početkom u 18,15 h uz izravan prijenos na TV kanalu Arenasport 1.

 

 

 

Tko dolazi u Gruž? Crvena Zvezda je mlada momčad s petoricom igrača koji su osvojili Svjetski kup u Kazahtstanu (brada Rašovid, Eškert, Obradovid i Ranđelovid). Na golu je Denis Šefik, na koga ne treba trošiti riječi, a trener Dejan Savid je ujedno i izbornik Srbije.

 

 

 

- Pravo upozorenje nam je njihova posljednja utakmica s Primorjem u kvalifikacijama Lige prvaka. Izgubili su u zadnjoj četvrtini. Čeka nas teška utakmica, ali mi smo Jug. Moramo težiti pobjedi gdje god igrali, a posebno pred svojim navijačima. Od prve do zadnje minute mora biti vidljiva želja za pobjedom - rekao nam je trener Juga CO Miho Bobid.

 

 

 

Dio svoje igračke karijere Nikola Janovid je proveo i u Crvenoj Zvezdi. Bio je jedan od najboljih igrača Juga u famoznom finalu Lige prvaka kojega smo prije dvije godine izgubili:

 

 

 

- Zvezda je uvijek izazov i riječ je o momčadi koja je ne tako davno bila prvak Europe, a nemojmo zaboraviti da je riječ o prvaku Srbije, ali nema nikakvog straha. Bolji smo i idemo na pobjedu. Volio bih da se Gruž ispuni, i da odigramo jednu vrhunsku utakmicu kako bismo osvojili tri boda i zadovoljili ukuse svih ljubiteja vaterpola u Dubrovniku - izjavio je NIkola Janović. 

 

 

 

VK Jug CO de i ovom prigodom svojim navijačima prirediti dodatne sadržaje u funkciji spektakla.Uoči utakmice, vaterpolisti Juga CO će od 13 sati na Stradunu sudjelovati u zagovaračkoj kampanji "Drugo lice invalidnosti" koja promiče talente i sposobnosti osoba s invaliditetom, u svrhu unaprjeđenja mogudnosti zapošljavanja osoba s invaliditetom.

 

 

 

Igrači Juga de na službeno predstavljanje izadi u majicama koje je izradila udruga DEBRA i na taj način podržati akciju udrugu koja se ved 18 godina brine o oboljelima od bulozne epidermolize, a osnovana je s ciljem međusobnog povezivanja i organiziranja pomodi i podrške oboljelima od rijetkih bolesti i njihovim obiteljima.

 

 

Budući je riječ o susretu 'viskog rizika', sasvim razumljivo iz policije ovoga puta nismo dobili dozvolu točenja pive na tribinama. No zato smo, u suradnji s Culture club Revelinom organizirali zabavu nakon utakmice gdje de priključiti i seniorska momčad Juga. U srijedu od 22 sata u Revelin se može udi s pretplatničkom iskaznicom Juga ili kartom s utakmice Jug - Crvena Zvezda.

 

 

Rikard Kužnin

Najčitanije (7 dana)

PROMO: Otvoren japanski restoran u Gradu
OPĆINA ŽUPA: Kanalizacija se izlila zbog problema u kolektoru
ŠTO SE DOGAĐA: Izbila čista voda na stijeni na Banjama


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja