Utorak, 2. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Taxi Cammeo stiže u Dubrovnik

16.10.2014.


Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić održao je sastanak s vlasnikom i direktorom tvrtke Taxi Cammeo Vladimirom Minovskim, kojoj prilikom su razgovarali o mogućnosti ulaska ove tvrtke na područje Dubrovnika putem modela franšiza.

 

 

 

 

 

Gradonačelnik Andro Vlahušić istaknuo je da Dubrovnik ima 200 taksi prijevoznika te da se taj broj neće povećavati. Također, direktora Cammea upoznao je i s novom odlukom Gradskog vijeća o uvođenju posebne cijena vožnje za građane kojom će građani Dubrovnika početak vožnje plaćati 18 kuna dok će svaki kilometar stajati šest kuna. Ova odluka primjenjivat će se od 1. siječnja 2015.

 

 

 

 

 

Vladimir Minovski kazao je kako Taxi Cammeo nije konkurencija postojećim taksistima u Dubrovniku već da onima koji želi postati korisnici njihovog modela franšize nude partnerski odnos.

 

 

 

 

 

Potencijalnim budućim korisnicima franšize, za koju, potvrdio je Minovski, u Dubrovniku već postoje interesantni, omogućavaju korištenje brenda i resursa Taxi Cammea. Uz minimalna ulaganja, te logističku, tehničku i marketinšku podršku te svu potrebnu opremu, istaknuo je, oni će biti spremni pokrenuti vlastito poslovanje. Dubrovačkim taksistima nude i mogućnost probnog rada kroz njihov poslovni model, koji će se nakon tromjesečnog statusa pilot projekta u Osijeku uvesti sljedećeg tjedna.

 

 

 

 

Taxi Cammeo vozi po cijeni od šest kuna po kilometru, dok start naplaćuje 16 kuna. Model će uskoro prezentirati dubrovačkim taksistima. 
 

 

 

 

 


Gradonačelnik Vlahušić još jednom je ustvrdio kako Grad ne želi povećavati broj taksista. U pojedinačne poslovne odluke dubrovačkih taksista, rekao je, neće ulaziti. 

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja