Srijeda, 23. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Partnerstvo za održivo korištenje zaštićenih dijelova prirode u Dalmaciji

16.10.2014.


U sklopu projekta „Partnerstvo za održivo korištenje zaštićenih dijelova prirode u Dalmaciji“ - „Priroda Dalmacije“, djelatnice Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovale su na prvom „kick off“ sastanku koji se održao u Splitu.

 

 

 

Ovaj projekt  ima za cilj učinkovito upravljanje zaštićenim i Natura 2000 područjima u Dubrovačko-neretvanskoj, Splitsko-dalmatinskoj i Šibensko-kninskoj županiji. Cilj svečanog otvaranja projekta bio je predstavljanje samog projekta i projektnih partnera dionicima projekta kao i međusobno upoznavanje.

 

 

 

Pored Udruge Sunce koja je koordinator projekta, Javna ustanova je jedan od partnera u projektu zajedno s ekološkom udrugom „Krka“ iz Knina te Javnim ustanovama za upravljanje zaštićenim područjima Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije. Unaprjeđenje upravljanja zaštićenim područjima, daljini razvoj Zelenih izleta i promocija aktivnog turizma samo su neke od aktivnosti koje će se provoditi u odabranim područjima. Nadalje, projektom se želi razviti i unaprijediti suradnja organizacija civilnog društva i javnih ustanova u održivom korištenju zaštićenih područja i NATURA 2000 područja.

 

 


Ukupna vrijednost iznosi 138.888 eura, a EU sufinancira projekt s 124.860,31 eura. Ugovorno tijelo u Republici Hrvatskoj je Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU).

 

Najčitanije (7 dana)

Prošle zime osjećali ste se neobično? Možda ste preboljeli koronavirus


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja