Nedjelja, 5. svibnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

FOTO: Jugaši bolji od Jadrana iz Herceg Novog

08.10.2014.


Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja pobijedili su momčad Jadrana iz Herceg Novog u utakimici 2. kola Triglav regionalne lige 14:10.

 

 

Uvodno je održana mini ceremonija svečanog predstavljanja momčadi. Pljeskalo se svima, aposebne ovacije dobio je povratnik u redove Juga Paulo Obradović, koji će zbog ozljede koljena izvan stroja biti još neko vrijeme. Bila je to prva utakmica u Gružu dvojice novih igrača, Kanađanina Nicolasa Constantina Bicari i Australca Aarona Youngera. Sve u svemu, solidna utakmica Juga koju ćemo pamtiti i po činjenici da su nam u gostima bili predstavnici HNK Hajduk predvođeni predsjednikom kluba Marinom Brbićem.

 

 

 

Lijep dan, naši se ljudi još uvijek kupaju,… no i dolaze na Juga. Za prvu utakmicu možemo biti jako zadovoljni. Izvještaji kažu da je bilo 800 ljudi. S neizvjesnošću i kvalitetnijim utakmicama uvjereni smo da će Gruž ove godine opet gorjeti. Zanimljivo, na početku utakmice Torcida Mokošica je fantastičnim skandiranjem Hajduku zagrijala atmosferu, no vrlo brzo su napustili tribine.

 

 

 

Što se same utakmice tiče, teško je reći da je Jug riješio pitanje pobjednika već nakon prve dvije četvrtine, ali to i nije daleko od istine.

 

 

 

- Čestitam Jugu koja je izvanredna ekipa i već nakon prve dvije četvrtine se vidjelo kolika je to razlika u kvaliteti. Mi smo primili puno golova u tom razdoblju, nažalost za takve smo se golove najviše spremali, ali možeš se ti spremati koliko hočeš kada preko puta sebe imaš vrhunske igrače ništa ti ne može pomoći – kazao je trener Jadrana Vlado Gojković analizirajući utakmicu.

 

 

 

Jugaši u sljedećem kolu igraju 15. listopada u Zagrebu i to protiv Medveščaka.

 

 

 

www.jug.hr

Najčitanije (7 dana)

PROMO: Otvoren japanski restoran u Gradu
OPĆINA ŽUPA: Kanalizacija se izlila zbog problema u kolektoru
ŠTO SE DOGAĐA: Izbila čista voda na stijeni na Banjama


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja