Nedjelja, 27. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Županova čestitka za Dan neovisnosti

08.10.2014.


Povodom Dana neovisnosti župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije. Tekst čestitke u nastavku:

 

 

 

"Cijenjeni žitelji Dubrovačko-neretvanske županije,

 

Prošle su dvadeset i tri godine od 8. listopada 1991., povijesnog dana za našu Domovinu kada je Hrvatski sabor donio Odluku o raskidu državnopravnih odnosa s ostalim jugoslavenskim republikama i pokrajinama čime smo postali ponosni državljani neovisne Republike Hrvatske.

 

 

 

Junačkom borbom, prinoseći ogromne žrtve u Domovinskom ratu Hrvatska je stekla i izborila svoju neovisnost. Danas se s pijetetom i zahvalnošću prisjećamo svih onih koji su za Domovinu položili ono najvrednije – svoj život!

 

 

 

Sjećanje na to razdoblje i na sve poginule u Domovinskom ratu, obvezuje nas na odgovornost i razvoj temeljen na sigurnosti i miru.  Zahvaljujući njima mi smo dobili mogućnost izgraditi neovisnu i stabilnu Hrvatsku poštujući vrijednosti demokracije, vladavine prava, socijalne obzirnosti i sigurne budućnosti za svakog građanina.

 

 

 

Postavši punopravna članica Europske unije, Republika Hrvatska  je aktivan sudionik međunarodne političke scene, gdje mora nastaviti kontinuirano i  uspješno štititi i promicati svoje nacionalne interese.

 

 

S uvjerenjem da ćemo i dalje zajedno raditi na dobrobit naše županije i Domovine, svim žiteljima Dubrovačko-neretvanske županije srdačno čestitam Dan neovisnosti!, poručuju župan Dobroslavić u čestitki.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja