Utorak, 2. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Vaso u Dubrovniku: Šuica neće biti isključena iz HDZ-a

01.10.2014.


- Ne znam odakle vam podatak da bi Dubravka Šuica mogla biti isključena iz HDZ-a. O tome nema priče, ona je potpredsjednica HDZ-a i zahtjev za tako nešto ne postoji, kazao je večeras uoči sastanka s dubrovačkim Hadezeovcima glavni tajnik stranke Milijan Brkić Vaso koji je u Dubrovnik stigao kako bi se raščistila situacija vezana uz traženje dubrovačkog Gradskog odbora da se iz stranke isključe Dubravka Šuica, Dubravka Marunčić, Niko Bulić i Mario Obuljen, gradski vijećnici koji na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika nisu glasali po nalogu Gradskog odbora kojim predsjeda Mato Franković.

 

 

 

Brkić je novinarima kazao kako je zanimljiv interes za događanja u HDZ- i različita mišljanju u stranci koja ima tri tisuće organizacije u RH, te dodao kako ne mogu svi isto misliti.

 

 

- Sve probleme koje imamo riješit ćemo unutar naše političke obitelji, kazao je Brkiće, te se zapitao:

 

 

 

 

-  Zašto medije ne zanima stanje na Pantovčaku, kada Predsjednik uhljebljuje svoje savjetnike i zašto se o tome ne piše i zašto se nitko ne pita kuda ide naša država i kako je ona vodjena.

 

 

 

Komentirajući posljednje događaje u dubrovačkog HDZ-u kada je Gradski odbor na čelu s Matom Frankovićem pokrenuo postupak za njezino i još četvero gradskih vijećnika izbacivanje iz stranke,  Dubravka Šuica je iz Bruxellesa za HRT-a izjavila kako za bavljenje politikom nije dovoljno biti mlad, već da treba imati i zrno mudrosti po čemu su Dubrovčani u daljoj i bližoj povijesti bili poznati.   

 

 

- Što se tiče Dubrovačkog dogovora, moram reći da je on sklopljen unatoč mome protivljenju i za to su svi znali. HDZ je i  dalje dio Dubrovačkog dogovora, ima predsjednika Gradskog vijeća i sudjeluje u kreiranju gradskih odluka, dobre prihvaćamo, a loše se odbacuju, a a sve u interesu Dubrovnika i njegovih stanovnika, kazala je Šuica dodajući kako misli da je dubrovački Gradski odbor napravi grešku, te da sve sada treba prepusti proceduri. 

 

 

 

 

-  A bar mi Dubrovčani smo po tome poznati i šteta da se mlada ekipa tako zaigrala. Vjerujem da će sve završiti dobro u korist HDZ-a -  kazala je Šuica dodajući kako ovakvi problemi i nisu bili potrebni. 

 

Vezane vijesti

Vaso stiže, hoće li Bakić presuditi Buliću, najava i tužbe protiv Frankovića
Franković odlučio izbaciti Šuicu iz HDZ-a, a ona odgovara pjesmom "Dubrovačka dječica"

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja