Utorak, 2. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Prodaje se Belvedere

03.10.2013.


Na javnobilježničkoj dražbi u Zagrebu će se 5. studenoga prodavati dubrovački hotel Belvedere u stečaju po početnoj cijeni od 24,3 milijuna eura, na koliko je nekretninu procijenio sudski vještak, piše domosfera.

Hotel koji propada već više od 20 godina i među posljednjim je neobnovljenim hotelima u Dubrovniku na dražbu ide na zahtjev Ine kao fiducijarnog vjerovnika koji u ovršnom postupku potražuje desetke milijuna kuna, dok su stečaj tvrtke pokrenuli radnici.

Javna dražba održat će se u uredu javne bilježnice Jožice Matko-Ruždjak, a hotel se zasad ne može prodati ispod dvije trećine oglašene početne cijene. U pozivu na dražbu navodi se i da je Gradsko vijeće Dubrovnika 6. travnja donijelo odluku o detaljnom planu uređenja Belvederea pa se potencijalni kupci pozivaju da prije dražbe pogledaju taj plan.

Za nekretnine tog hotela javna je dražba bila oglašena i početkom godine po početnoj cijeni od 126,9 milijuna kuna, ali je na zahtjev Državnog odvjetništva odgođena jer su predmet prodaje bile i nekretnine koje su pomorsko dobro. Početna cijena povećana je navodno stoga što je usvojenim detaljnim planom uređenja Belvederea povećana građevinska površina.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja