Četvrtak, 4. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Sabatina 2014. u Župi dubrovačkoj

03.09.2014.


Župan Nikola Dobroslavić sastao se s predstavnicima Zadružnog saveza Dalmacije. Prema priopćenju iz županijske uprave, predstavnici Saveza zahvalili su Županu na dosadašnjoj potpori u organizaciji Sabatina te najavili planove vezane uz organizaciju 24. Međunarodnog susreta vinogradara i vinara Sabatina 2014. u Mlinima u hotelu Astarea od 6. do 9. studenog.

 

 

 

 

'' Prepoznali smo golem vinogradarski i vinarski potencijal Dubrovačko- neretvanske županije te aktivno radimo na unaprjeđenju istoga. Donijeli smo Strategiju razvoja vinarstva, u travnju ove godine organizirali smo vinski festival Dubrovnik FestiWine, otvorili smo tematsku cestu Vinsko carstvo na Pelješcu, a težište svega toga bio bi Vinski muzej '' – istaknuo je župan Dobroslavić.

 

 

 

 

Župan je  izrazio zadovoljstvo što se ovogodišnja Sabatina održava u Župi dubrovačkoj te kazao kako će i ove godine Dubrovačko - neretvanska županija poduprijeti njezinu što kvalitetniju organizaciju.

 

 

 

Sabatina, najstariji hrvatski vinarski susret okupit će na jednom mjestu vodeće vinare iz svih hrvatskih vinskih regija i inozemstva, ljude iz struke, predstavnike ministarstava te distributere opreme. Organizirat će se i edukativne i degustacijske radionice kao i studijski obilasci vinogorja i praktične prezentacije radova u vinogradima.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja