Subota, 20. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Župan i Belamarić o razvoju specijalne bolnice „Kalos“

23.07.2014.


 

Župan Nikola Dobroslavić održao je radni sastanak sa zamjenicom ravnatelja Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Kalos“ iz Vela Luke Madom Visković Penić, predsjednikom Upravnog vijeća „Kalosa“ Markom Potrebicom te novinarom i predsjednikom udruge „Delfin“ Hrvojem Belamarićem.

 

 

 

Belamarić je nedavno organizirao prikupljanje donacija za nabavku 350 tisuća kuna vrijednog specijalnog bolničkog kombija za „Kalos“ u kojemu je bio na liječenju kao osoba s invaliditetom. Na sastanku sa županom Belamarić je pohvalio kvalitetu usluge „Kalosa“ te je rekao kako ta ustanova zasigurno ima ogroman potencijal. Kazao je kako zna za teškoće u kojima se ustanova nalazi te da će i on pomoći da se „Kalos“ održi i da napreduje.

 

 

 

Župan je zahvalio Belamariću na donaciji te se složio kako je „Kalos“ perspektivna ustanova. Tako je naveo da je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u koordinaciji s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA, odabralo projekt razvoja „Kalosa“ kao jedan od 32 projekta u Hrvatskoj koji će primiti tehničku pomoć za pripremu projekata za financiranje iz strukturnih fondova Europske unije.  Također, kazao je Belamariću da je i njegova, kao i pomoć svih onih koje žele boljitak „Kalosu“ dobrodošla.   

 

 

 

Isto tako, župan je naglasio kako se u strateškim dokumentima izostavljene specijalne bolnice te da su stoga župani Jadranske hrvatske s nedavnog sastanka na to upozorili Vladu.

Najčitanije (7 dana)

DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj
DIP: U Dubrovniku HDZ-u preko 57 posto, Možemo ne prelazi prag
HDZ premoćno pobjeđuje na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja