Utorak, 2. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Iz trebinjske agencije tvrde da je autobusna linija do Župe i Dubrovnika u skladu za zakonom

05.07.2014.


Izjave načelnika Općine Župa dubrovačka Silvija Nardellija koji je jučer kazao kako se najavljena redovna linija iz Trebinja prema Kuparima i Srebrenom  ne može organizirati jer nema potrebne koncesijske dozvole izgleda da je ipak ustresla direktora tvrtke Friend travel Predraga Turnića.

 

 

 

Za Radio Trebinje nije želio komentirati izjave župskog načelnika, što je u najmanju ruku čudno, a za sada nećemo ulaziti u razloge zašto je to tako. Kako prenosi Radio Trebinje, Turnić im je samo rekao kako je njegova agencija ozbiljna tvrtka koja radi u skladu sa zakonom, te je potvrdio da će autobusi, kako je i najavljivao, voditi prema Dubrovniku i Župi.

 

 

 

Načelnik Župe dubrovačke Silvio Nardelli tvrdi da nitko iz trebinjeske agencije nije kontaktirao župsku općinsku upravu, te kako im stoga i ne mogu osigurati prostor za iskrcaj.

 

 

 

- Ukoliko primijetimo da se putnici nelegalno iskrcavaju na autobusnim ugibalištima i stanicama, biti ćemo prisiljeni intervenirati na zakonom predviđeni način, kazao je Nardelli, dodajući kako bi eventualno ilegalno iskrcavanje putnika moglo izazvati i dodatnu gužvu na župskim prometnicama.

 

 

 

Podsjetimo, autobus iz Trebinja prema Župi i Dubrovniku trebao bi ići tri puta tjedno, a povratna karta do Dubrovnika iznosila bi 20, a do Srebrenog i Kupara 15 konvertibilnih maraka do Srebrenog.   

 

Vezane vijesti

Kreća autobusna linija od Trebinja do Župe i Dubrovnika

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja