Petak, 19. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

MALI NOGOMET: Marinko Mavrović novi trener Squarea

02.07.2014.


Odlične vijesti stižu iz Zagreba za sve navijače malonogometnog kluba Square! Naime, jučer je delegacija Squarea na čelu sa dopredsjednikom Marom Konjevodom otputovala u Zagrebu radi Plenuma klubova i dogovora oko početka nove sezone 1. HMNL, ali i zbog klupskih obaveza vezanih za sljedeću sezonu 1. Hrvatske malonogometne lige.

 

 

Nakon jučerašnjeg sastanka vezanih za Plenum klubova, delegacija Squarea je danas oko 12 sati dogovorila jedan od najvažnijih transfera vezanih za vodstvo momčadi od sljedeće sezone! Naime, sljedeće dvije sezone trener dubrovačkog prvoligaša biti će Marinko Mavrović, pomoćnik izbornika Hrvatske futsal reprezentacije, desna 'ruke' našeg izbornika Mata Stankovića! Zasigurno jedan od velikih poteza Uprave Squarea koja je željnja već ovu sezonu podignuti letvicu plasmana našeg jedinog županijskog kluba u najjačem rangu hrvatskog futsala!

 

 

- 'Veselim se dolasku u Dubrovnik jer je u Klubu odlična atmosfera, Dubrovčani su prepoznali kvalitetu domaćih igrača i u velikoj mjeri podržavaju svoj voljeni Klub. Upravo mi je to bilo i presudno za odlazak na sami jug Hrvatske, naravno uz odlično posloženu Upravu. Potpisali smo na dvije godine ugovor sa ciljevima da uz seniorsku momčad posložimo kadetsku i juniorsku školu. Imamo cilj da sa seniorima posložimo jednu veliku i pravu futsal priču kakvu Dubrovnik zapravo i zaslužuje. Nadam se da ćemo već ove sezone ostvariti cilj Uprave, a nadam se da će mi i igrači pomoći u tome da se što prije upoznamo i  krenemo u pohod na toliko željeni play off!' – prva je izjava Marinka Mavrovića u funkciji novog trenera Squarea.

 

 

Popularni 'Buraz' je u svojoj igračkoj karijeri postigao prvi povjesni pogodak za reprezentaciju Hrvatske u povijesnoj pobjedi nad Španjolskom – višestrukim europskim i svjetskim prvacima. Uz taj podatak vrijedi izdvojiti povijesni iskorak Kluba, a to je da je Marinko Mavrović prvi trener Kluba koji nije iz Dubrovnika! Zasigurno dovoljan podatak da svi navijači budu sigurni da Uprava radi odličan posao vezan za iskorak Kluba već ovu sezonu!

 

 

Novi trener dubrovačkog prvoligaša u svojoj je trenerskoj karijeri osvojio naslov prvaka Hrvatske sa Orkanom (2005./2006.), sa zagrebačkim Nacionalom u sezoni 2008./09. bio viceprvak te osvojio Kup, a već iduću sezonu kao pomoćni trener Tiagu Polidu, također u Nacionalu, osvojio naslov prvaka i Kup Hrvatske. Vodio je uspješno OVB Allfinanz u sezoni 2011./12. te svojim rezultatim ostvario glavni cilj Uprave kluba. Vrijedi spomenuti da je iste godine bio pomoćnik Matu Stankoviću u povijesnom plasmanu Hrvatske futsal reprezentacije na Europskom prvenstvu gdje smo osvojili četvrto mjesto.

Najčitanije (7 dana)

Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor
Plenković u Dubrovniku na središnjem izbornom skupu HDZ-a
DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja