Petak, 29. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Koordinacija europskih projekata na jugu Hrvatske

29.10.2013.


Članica  Europskog parlamenta Dubravka Šuica održala je sastanak u utorak 29. listopada s predstavnicama lokalnih institucija nadležnih za europske projekte na krajnjem jugu Hrvatske.

Melanija Milić, direktorica Razvojne agencije Dubrovačko-neretvanske županije (DUNEA), Helena Kangjera, voditeljica Odjela za ruralni razvoj, poljoprivredu i zaštitu okoliša također iz DUNEA-e, Andrea Novaković, direktorica Razvojne agencija Grada Dubrovnika (DURA) te Biserka Simatović, viši savjetnik u Upravnom odjelu za poduzetništvo, turizma i mora Grada Dubrovnika su bile nazočne na radnom sastanku čiji glavni cilj je bio koordinacija oko zajedničkih dugoročnih projekata.

"Budući da se Dubrovnik priprema za aplikaciju za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine razgovaralo se o velikom projektu rekonstrukcije komunalne infrastrukture povijesne jezgre grada Dubrovnika te o izgradnji kulture infrastrukture poput koncertne dvorane za koje postoje sredstva u fondovima Europske unije. Ovo je bio inicijalni sastanak na kojem su dogovorene smjernice za daljnju suradnju. Spremna sam pomoći svojim znanjem, iskustvom i kontaktima kako bi Dubrovnik i institucionalno postao pravo kulturno središte Europe," rekla je Šuica.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja