Petak, 19. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Sa zupskiportal.hr na nastup DJ-a Marka Knighta u subotu u Revelin

29.05.2014.


Nakon veličanstvenog Carl Coxa u goste Culture Cluba Revelin dolazi Mark Knight, jedan od najuspješnijih DJ-a i producenta trenutno u svijetu, koji je odgovoran za neke od najvećih dance hitova ovog desetljeća. 

 

 

 

 

U suradnji s CC Revelin zupskiportal.hr vodi vas na ovaj koncert. Potrebno je poslati mail na info@zupskiportal.hr s imenom ovog izvođača i prvo dvoje dobija po dvije karte. Možda ste to baš Vi.

 

 

 

Inače, u karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark nije napustio stranice DJ MagTop  100 DJ-a.  Još od samog ulaska među najveće DJ bio je nomirniaran za Grammy, a njegovi hitovi izvode se na najlegendarnijim partijima širom svijeta. Kao producent Mark je izgradio reputaciju sa izvarendnim hitovima kao što su Man With The Red Face (feat. Funkagenda), Downpipe (feat. Underworld), Beautiful World (feat. Tiesto) i Nothing Matters (feat. Skin). Nominiran je za rad Black Eyed Peas platinastom albumu „The-End“ koji spada među  3 najprodavanija albuma na  Beatport’s ‘Best Sellers List’, te za IDMA za njegov tjedni radio show Toolroom Knights. Markovi remixi  Florence & The Machine’s „You’ve Got The Love i njegov singl „Your Love“ su zadnji veliki uspjesi kojima osvaja top ljestvice. Kao DJ, priznat je u cijelom svijetu zbog svojih nevjerojatnih sedmosatnih setova. 2006. započinje s Toolroom Knights&Mark projektom, a danas su njegovi učenici rezidenti na poznatim destinacijma kao što su Space –Ibiza, Ministry of Sound –London, Cocoon – Frankfurt, a domaćini su i Toolroom arena na eminentnim festivalima kao što su SW4, Global Gathering i Dance Valley. Sve ova mjesta i hitovi svjedoče o kvaliteti Knightovog rada, a zašto se hordi njegovih obožavatelja svakodnevno pridružuju novi ljudi, možete posvjedočiti na njegovom nastupu 30.5.2014 u Culture Clubu Revelin.

 

 

 

Ulaznice u pretprodaji 70 kn, VIP u pretprodaji 120 kn, na dan koncerta 100 kn, VIP ulaznica na dan koncerta 150 kn.

Najčitanije (7 dana)

Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor
Plenković u Dubrovniku na središnjem izbornom skupu HDZ-a
DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja