Petak, 29. ožujka 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Zanimljivosti /

HOROSKOP: Što vas koči, a što motivira

03.05.2014.


Kaži mi koji si horoskopski znak i znat ću kako se krećeš kroz život, tvrde astrolozi. I zato pročitajte što pojedini znak koči, a što motivira.

 

 

Ovan

 

Iako je vatreni znak, Ovan u životnoj borbi uživa kao riba u vodi, jer voli izazove, neočekivane obrate i natjecanja  i to baš s onima koji bi uhvatili u koštac sa njim. Što više neko pokušava savladati impulsivnog Ovna, on će biti oprezniji i smislit će način kako uzvratiti - nekad milom, a nekad ne baš popularnim metodama, ali mora izaći kao pobjednik.

 

 

 

Bik

 

Život je lijep i takvim ga treba praviti, kad god je to moguće, a kad nije, tada će strpljivi hedonist Bik pokazati onu nesalomivu crtu svog karaktera koja se zove upornost. Zbog te osobine on se umije boriti i stvoriti bajkovit ambijent za sebe i one koje voli, jer je tada istinski motiviran. Kada zapadne u financijsku krizu Bik bi je najradije prespavao, ali umjesto toga obično se snađe i uvijek nađe rješenje.

 

 

 

Blizanci

 

Za njih je život uglavnom igra, pa inteligentni Blizanci plivaju kroz životne bure i oluje vrlo vješto i uvijek se kao mačka dočekaju na sve četiri noge. Život znaju urediti tako da im se okolina divi, a umiju se i vrlo proračunato, bez mnogo napora, izboriti za svoj dio kolača, bilo da se radi o poslu ili o ljubavi. U suštini, boji se neuspjeha, ali taj strah prikrivaju urođenom duhovitošću.

 

 

 

Rak

 

Kad bi život bio bajka, to bi bilo najljepše. Egocentrični Rakovi uglavnom rade na tome da tako i bude, jer su veliki komformisti. Znaju se pritajiti i skloniti kad je gusto, ali kad je potrebno znaju se i zainatiti. Vrlo su uporni, ali tu osobinu rijetko koriste jer se uvijek neko nađe da im pomogne, pa zašto bi se onda oni mučili. Sve dok imaju podršku bliskih rođaka ili prijatelja nemaju se ni namjeru niti potrebu boriti.

 

 

 

Lav

 

Djetinjasti Lavovi vole bajke, pa možda se zato i znaju boriti kao pravi vitezovi. Teško će ih netko nadmudriti ili biti bolji od njih, jer su Lavovi stvoreni da vladaju drugima i spremni su na velika odricanja samo da bi se dokopali onoga što im je glavni cilj u životu - uglavnom odgovornog položaja. A kada jednom uspiju, teško će ih neko zbaciti s trona koji je za Lavove isto što i bajka.

 

 

 

Djevica

 

Djevice pomalo oklijevaju pred životnim izazovima, ali samo zato što točno znaju što hoće i kako se izboriti za ono što žele. Lijepo je sanjariti, ali od toga nema konkretne koristi, a ni pomoći, pa Djevica pokušava predvidjeti sve mogućnosti i ono s čim bi se mogla suočiti. Ne voli iznenađenja, a ukoliko joj stvari počnu izmica njenoj kontroli, nerijetko je može obuzeti bijes.

 

 

 

Vaga

 

Za Vagu je život borba u kojoj se ona vješto snalazi zahvaljujući poznastvima i vezama s uglednim i utjecajnim osobama. Kako Vaga voli dominirati i uzima od života najviše što može, spremna je na kompromise i odricanja, ali često joj se događa da "pobrka lončiće" pa srcem ulazi u poslovne, a razumom u ljubavne bitke. Najviše voli kroz život se probijati zajedno s uspješnim partnerom, ali ako nema pravog, borit će se sama.

 

 

 

 

Škorpion

 

Samouvjereni  Škorpion točno zna šta želi od života i kako će to postići. Svjestan je svojih mogućnosti i uglavnom sve drži pod kontrolom. Kao jedan od najvećih zodijačkih boraca, hladnokrvno reagira u neočekivanim situacijama. Svoje namjere ne otkriva prije nego što uradi ono što je naumio, a kako ništa ne može promaknuti njegovom pronicljivom oku, uvijek je korak ispred svojih protivnika.

 

 

 

Strijelac

 

Ambiciozni i znatiželjni Strijelac kroz život se probija razumom i logikom, ali kako je vrlo maštovit događa mu se da "sklizne iz kolosijeka" i odluta u ljubavnu bajku. Ali, s obzirom na to da najviše voli svoju nezavisnost, brzo se vraća na put koji je sebi zacrtao u životu. Ako doživi poraz, lako se oporavlja i nastavlja dalje, jer je praktičan, a dar za polemiku izvlači ga iz neugodnih životnih okolnosti.

 

 

 

Jarac

 

Kontradiktorni Jarac više je svjestan svog znanja nego sebe kao ličnosti, što ga često usporava u životu, ali pošto je vrlo ambiciozan, spreman je mnogo raditi samo da bi dobio zasluženo priznanje. Borba je sastavni dio njegovog života, pa čime god da se bavi on mora biti uspješan, ali će isto tako cijelog života sanjati o velikoj ljubavi i neodoljivoj strasti koje rijetko doživi, jer se plaši razočaranja i razotkrivanja dubine osobnih osjećaja.

 

 

 

 

Vodenjak

 

Neuhvatljiv i drzak Vodenjak smjelo korača kroz životne bitke ne plašeći se ničega, osim jedne stvari - gubitka svoje nezavisnosti i polaganja računa bilo kome. Iako ne voli "šefovati" često se nađe na odgovornim mjestima na poslu, jer ga poštivaju, a zna i plasirati svoje ideje, tako da uglavnom osvaja simpatije. Komunikativan i šarmantan Vodenjak voli riskirati i često se nađe u nepredvidivim romantičnim situacijama od kojih pravi svoje "instant bajke".

 

 

 

Ribe

 

Flegmatične, ali ambiciozne, Ribe umiju da budu vrlo prilagodljive i praktične, najčešće zbog zarade, pa se vješto probijaju na bilo kojem radnom mjestu, čak i kad ih taj posao ne interesira previše. Iako su vrlo maštovite, rijetko im se pruži šansa raditi nešto za što posjeduju veliki dar. Zato su neprevladive u ljubavi, od koje znaju napraviti bajku u kojoj kao najveću dragocjenost čuvaju onog koga vole.

Najčitanije (7 dana)

PU dubrovačko-neretvanska zapošljava u više odjela, provjerite uvjete
Lonza odgovara na pitanje tko će biti kandidat HDZ-a za župskog načelnika
SDP objavio kandidate, kakvu poruku šalje Dubrovniku


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja