Ponedjeljak, 13. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Završeni radovi na Odjelu palijativne skrbi

14.04.2014.


Povodom završetka radova na Odjelu za palijativnu skrb Opće bolnice Dubrovnik župan Nikola Dobroslavić sastao se sa gradonačelnikom Grada Dubrovnika Androm Vlahušićem, biskupom dubrovačkim mons. Matom Uzinićem, upraviteljem Zaklade „Blaga djela“ Nikolom Obuljenom, sanacijskim upaviteljem Opće bolnice Dubrovnik Jerkom Ferrijem Certićem i ravnateljem Doma zdravlja Dubrovnik Brankom Bazdanom.

 

 

Sporazum o suradnji na realizaciji projekta uređenja Odjela za palijativnu skrb i produženo liječenje Opće bolnice Dubrovnik vrijednom 10, 5 milijuna kuna potpisan je u studenome 2012., a kojim je na 4. katu objekta „D“ Opće bolnice Dubrovnik na 1700 metara četvornih osigurano 60 kreveta. Trideset kreveta je za bolesnike na Odjelu za palijativnu skrb, a čije troškove pokriva Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, a ostalih trideset je predviđeno za Odjel onkologije. O prijemu bolesnika odlučivat će se na temelju stručnih kriterija.

 

 

 „ Završetkom radova na Odjelu za palijativnu skrb ne prestaje briga za naše sugrađane, posebno one starije životne dobi.“- istaknuo je župan Dobroslavić.

 

 

Svi sudionici sastanka izrazili su zadovoljstvo ostvarenjem ovog značajnog projekta kojim će Dubrovnik i OB Dubrovnik biti jedna od prvih bolnica u Hrvatskoj koja ima poseban i ovako kvalitetno uređen Odjel za palijativnu skrb.

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja