Srijeda, 8. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županijski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Dubravka Šuica u Bruxellesu ugostila grupu iz Dubrovačko – neretvanske županije

08.04.2014.


U organizaciji Ureda zastupnice u Europskom parlamentu Dubravke Šuice dvadeset i troje posjetitelja iz Dubrovačko-neretvanske županije stiglo je u obilazak Europskog parlamenta u Bruxellesu gdje su se imali prilike bolje upoznati s radom Institucije čije se odluke reflektiraju na svakog građanina EU pa tako i Hrvatske.

 

 

„Drago mi je što smo do sada uspjeli realizirati posjet Europskom parlamentu raznim društvenim skupinama. Od branitelja, predstavnika udruga mladih, studenata, poljoprivrednika, kulturnih djelatnika do istaknutih članova društvenog života iz naše Županije“ naglasila je Šuica.

 

 

Sudionici putovanja nazočili su i konferenciji pod nazivom „Europski izborni kolokvij“, a prilikom otvaranja konferencije, predsjednica Odbora za kulturu i obrazovanje Europskog parlamenta Doris Pack srdačno je pozdravila pristigle goste iz Dubrovačko-neretvanske županije, nakon čega se sudionicima konferencije obratila zastupnica Šuica koje je govorila o implementaciji programa Erasmus + u Hrvatskoj.

 

 

Budući da je sjedište Europskog parlamenta u Strasbourgu, zastupnica Šuica najavila je organizaciju posjeta plenarnoj sjednici i Strasbourgu na jesen kako bi doživljaj bio potpun i kako bi udahnuli još jednom zrak europske institucije čiji se zastupnici biraju 25. svibnja.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja