Srijeda, 3. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

MILANOVIĆEV DRESS CODE: Džemper je za ruševne Kupare OK

04.03.2014.


"Eno ga opet bez krovate i u džemperu." Čini mi se da je to bio najčešći komentar jučerašnjeg posjeta premijera Zorana Milanovića Kuparima, gdje je sa suradnicima i domaćinom župskim načelnikom Silviom Nardellijem razgledao ruševine nekadašnjeg vojnog odmarališta, a kojega će dio Vlada uskoro koncesijski na 99 godina prepustiti nekom investitoru za uređenje turističkih kapaciteta.  

 

 

 

Svi njegovi suradnici bili su obučeni kako „Bog zapovijeda“, jer su ipak u pratnji premijera Hrvatske. Jedna je gospođa odmah zamijetila i „kako se naš načelnik Silvio lijepo obuko, ko maneken. Samo je jadan moro skinut mantel, jer mu je valjda bilo vruće, ali je onaj Milanović ipak mogo stavit krovatu ispod džempera. Pa ipak je premijer“.

 

 

 

Aktualni predsjednik hrvatske Vlade je po svojoj već tradicinalnoj navadi došao u džemperu ili možda puloveru, ali se od paletuna to i ne vidi. Dobro, ne može su zamjeriti taj ležerniji dress code kad se već došao prošetati po pijesku, medju ruševinima, cestom punom rupa, područjem koje u dijelu sliči i na šumu, te koje je lani poslužio za mjesto radnje jednog filma strave i užasa.

 

 

Pa kad je u džemperu i bez krovate govorio na Svečanoj sjednici Gradskog vijeće Grada Dubrovnika, kad jedan od važnijih hrvatskih gradova slavi svoj dan i kad premijer tu predstavlja Hrvatsku, onda je isti styling za razrušene Kupare posve OK.

 

Kate Šutalo Cvjetković

Vezane vijesti

FOTO: Premijer Milanović u pratnji župskog načelnika Nardellija obišao Kupare

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja