Ponedjeljak, 21. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Nastavlja se projekt „Dubrovačka gastro kvaliteta“

17.02.2014.


Dubrovačko – neretvanska županija, Grad Dubrovnik, TZ Dubrovačko – neretvanske županije, TZ Grada Dubrovnika, HGK – Županijska komora Dubrovnik,  Obrtnička komora Dubrovačko – neretvanske županije i Udruženje obrtnika Dubrovnik pozivaju ugostitelje koji uslužuju hranu i piće u objektima tipa: restoran, gostionica, konoba, bistro, zdravljak i sličnim objektima, da se prijave za bodovanje i rangiranje u projektu „Dubrovačka gastro kvaliteta“ za 2014.-2015 godinu.

 

 

 

 

Cilj projekta „Dubrovačka kvaliteta“ je trajno podizanje kvalitete dubrovačke ugostiteljske ponude kroz stimuliranje i unaprjeđivanje tradicionalnih gastronomskih vrijednosti, uključivanje iste u europske i svjetske gastronomske tijekove te afirmiranje kvalitete proizvoda i usluga kao prepoznatljivosti Dubrovnika i Dubrovačko – neretvanske županije.

 

 

 

 

Po zaprimljenim i obrađenim prijavama Organizatori će uputiti stručne komisije radi praćenja, bodovanja i rangiranja ugostiteljskih objekata, sukladno Pravilniku o kriterijima i postupku za dodjelu oznake „Dubrovačka gastro kvaliteta“ i „Kriterijima za praćenje, bodovanje i rangiranje“. Nakon izvršenog praćenja, bodovanja i rangiranja, ugostiteljskim objektima koji prijeđu zadani prag od 85 bodova bit će uručena oznaka „Dubrovačka gastro kvaliteta“. Ugostiteljima koji ne prijeđu bodovni prag bit će dostavljena bodovna lista, kako bi mogli vidjeti koje zadane kriterije nisu zadovoljili.

 

 

 

 

Imatelji oznake „Dubrovačka gastro kvaliteta“ bit će posebno istaknuti i promovirani na web stranici projekta „Dubrovačka gastro kvaliteta“ (www.dubrovnikquality.com ),  koja je dostupna i na web stranicama  Organizatora, a bit će predstavljeni u publikacijama koje izdavaju Organizatori (sa naglaskom na Turističke zajednice Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije) te će se promovirati i na druge dostupne načine.

 

                

 

Ukoliko se praćenjem utvrdi da je kvaliteta usluge u objektu koji je dobio oznaku „Dubrovačka gastro kvaliteta“ pala ispod bodovnog praga Kriterija za praćenje, bodovanje i rangiranje, vlasnik će se pozvati da uočene propuste ukloni u roku od 15 dana. Ukoliko vlasnik ugostiteljskog objekta ne postupi po upozorenju, oznaka „Dubrovačka gastro kvaliteta“ bit će mu oduzeta.

 

 

 

Prijavni obrazac, Pravilnik o kriterijima i postupku za dodjelu oznake „Dubrovačka gastro kvaliteta“ i „Kriteriji za praćenje, bodovanje i rangiranje“ dostupni su i na web stranici „Dubrovačka gastro kvaliteta“,  kao i u pisanom obliku kod svakog Organizatora.

 

 

 

Ugostitelj je dužan uz ispunjeni prijavni obrazac priložiti i presliku uplatince na iznos od 1500,00 kuna, koji će biti uplaćen na ime predujma troškova rada komisije, na žiro račun br: HR6025000091501134605 otvoren kod Hypo Alpe-Adria-Banke d.d.

 

               

 

Rok za podnošenje prijave je 21.02.2014. godine, a prijave se dostavljaju preporučenim putem na adresu: Dubrovačko-neretvanska županija, Upravni odjel za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik.

 

Najčitanije (7 dana)

Prošle zime osjećali ste se neobično? Možda ste preboljeli koronavirus
Na području DNŽ preporučena četiri klastera udruženih turističkih zajednica
U Jadranskom moru uočeni leteći lignjuni, iznimno rijetka vrsta


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja