Petak, 1. srpnja 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Prezentacija TZ Dubrovačko-neretvanske županije na Nordic Roadshow

12.05.2022.


Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije protekla 4 dana je sudjelovala na Nordic Roadshow 2022 pod nazivom “Meet the World”. Prezentacije su organizirane od 9.-12. svibnja 2022. godine u četiri glavna grada nordijskih zemalja:  Stockholmu, Kopenhagenu, Oslu i Helsinkiju.

 

Marketinška agencija Aviareps sa sjedištem u Stockholmu, na čiji poziv za sudjelovanje se po drugi put odazvala i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije je organizator spomenutih prezentacija. 

 

U ponedjeljak 9. svibnja prezentacija se održala u Stockholmu u kongresnoj dvorani hotela Nordic Light u centru grada. Uz 30-tak suizlagača iz raznih zemalja, na prezentaciji je sudjelovalo i 40-tak agenata i novinara iz Švedske. Sudionici su bili vrlo zainteresirani za Dubrovačko-neretvansku županiju, a posebno su iskazali zanimanje za Dubrovnik ali i otoke. 

 

U utorak 10. svibnja B&B sastanci održani su u Kopenhagenu, u dvorani hotela Scandic Copenhagen. U Danskoj su domaći agenti i novinari bili još brojniji, mnogi od njih već imaju dogovorene grupe koje dolaze u našu Županiju, a ovim putem su dobili odgovore na brojna konkretna pitanja o destinaciji.

 

U srijedu 11. svibnja prezentacije su nastavljene u Oslu, a održane su u prostorijama MESH Youngstorget. Zanimanje za našu Županiju i u Oslu je bilo na vrhuncu, a naš prezentacijski stol je bio posjećen cijelo vrijeme trajanja prezentacije.

 

Danas u četvrtak 12. svibnja posljednja prezentacija se održava u Helsinkiju u hotelu Katajanokka na istoimenom otočiću u centru grada.      

 

Najčitanije (7 dana)

Župska TZ turističku sezonu počela otkazima
ŽUPKA: Pravi li Nardelli čistku u TZ Općine Župa dubrovačka za svoje pulene
Srednje škole na jugu Hrvatske bez prijemnih ispita


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja