Nedjelja, 14. travnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Župska Zajednica sportova: Cumaljan i dalje predsjednik, Nardelli obećao još novaca

12.03.2022.


Na izbornoj skupštini Zajednice sportova Župe dubrovačke jednoglasnom odlukom predstavnika svih klubova članova dosadašnjem predsjedniku Ivici Cumeljanu jednoglasno je potvrđen novi četverogodišnji mandat na čelu župske Zajednice sportova, objavljeno je na web stranici Zajednice.Uz Cumeljana  novi mandat je potvrđen i cijelom Izvršnom  u kojem su u Cumeljana i Bruno Glavočić, Ivan Oberan, Miran Miloslavić, Stijepo Knego, Mario Barović i Pero Barović te tajnik Mateo Delić. U Izvršni odbor će se na idućoj sjednici  kooptirati i član kojeg predloži Nogometni klub Župa dubrovačka. U istom sastavu nastavlja raditi i Nadzorni odbor a članovi su  Lovorko Klešković, Vlaho Kesovija i Marko Kriste.Obraćajući se okupljenima, načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli je, kako piše na web stranici, najavio kako će se već prilikom prvog proračunskog rebalansa  osigurati više novca za potrebe župskih sportskih klubova od prvotno predviđenih 650 tisuća kuna.U izvješću rada tijekom protekle četiri godine Cumeljan je istaknuo kako je u tom razdoblju župskim klubovima i sportu preko Zajednice isplaćeno više od 3.700.000  kuna te naglasio transparentnost u radu. Naglasio je kako to traži i od klubova pogotovo u redovitoj dostavi izvješća o uloženim sredstvima.

U članstvo Zajednice je primljena nova članica "Udruga Ground and Pound MMA Academy"  koja djeluje u borilačkoj dvorani u Kuparima.

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja