Srijeda, 23. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

”INFO PLATFORMA” Održana edukacija za male i srednje poduzetnike

19.09.2018.


U organizaciji Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije danas je održana edukacija ”Info platforma”, koja se provodi u sklopu projekta “Novim znanjem do uspjeha”, a koji je ostvaren temeljem javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“.

Cilj edukacije je bilo informiranje poduzetnika o aktualnim i najavljenim natječajima za dobivanje bespovratnih sredstava, kreditnim linijama sa subvencioniranim i povoljnim kamatnim stopama te bankarskim uslugama.

Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 448.919,55 kuna, od čega je Ministarstvo gospodarstva i poduzetništva financiralo 378.464,56 kuna, a sredstva su namijenjena unapređenju razvoja malog i srednjeg poduzetništva kroz pružanje stručne i savjetodavne podrške te usluga informiranja MSP-ovima. Projektom su također planirane razne edukacije za male i srednje poduzetnike na području Dubrovnika i Neretve te dvije edukacije – ”Info platforma” i ”Poduzetnička ćakula”.

Edukaciju je pratio i prevoditelj znakovnog jezika za gluhe i nagluhe osobe, a sudjelovali su i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, Hrvatske banke za obnovu i razvitak te predstavnici poslovnih banaka.

Najčitanije (7 dana)

Prošle zime osjećali ste se neobično? Možda ste preboljeli koronavirus


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja