Subota, 11. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Županiji još četri milijuna za zdravstvenu zatitu

14.04.2017.


Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u okviru, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020., temeljem raspisanog Poziva za dostavu projektnih prijedloga Poboljanje pristupa primarnoj zatiti s naglaskom na deprivirana područja kroz ulaganja u potrebe pružatelja usluga zdravstvene zaštite na primarnoj razini“ donijelo je Odluku o financiranju projekta “Poboljšanje pristupa primarnoj zaštiti Domova zdravlja i koncesionara Dubrovačko neretvanske županije” u vrijednosti projekta gotovo četri milijuna kuna (3.922.545,24 HRK) od čega je gotovo tri milijuna (2.922.403,20 HRK) bespovratnih sredstava.

Korisnici sredstava su Dom zdravlja “Dr. Ante Franulović” – Vela Luka za ulaganja u infrastrukturne zahvate (ugradnja lifta za osobe s invaliditetom u Veloj Luci i Blatu) te medicinsko-tehničku opremu za opću/obiteljsku medicinu, pedijatriju (zdravstvenu zaštitu predškolske djece), ginekologiju (zdravstvenu zaštitu žena) i stomatologiju (stomatološka zdravstvena zaštita / dentalna medicina), Dom zdravlja Dubrovnik za medicinsko- tehničku opremu na otocima Koločepu, Lopudu i Mljetu te Pelješcu (ambulanta Ston i Janjina) te Ordinacija dentalne medicine Sanje Trutine Trogrlić na otoku Mljetu.

Nabavom navedene opreme unaprijedit će se zdravlje otočkog stanovništva i poluotoka Pelješca, poboljšati sigurnost pacijenata te osigurati dostupnost, kvaliteta i učinkovitost pružatelja zdravstvenih usluga.

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja