Četvrtak, 9. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Sa zupskiportal.hr na koncert Maje Šuput u Revelin

05.11.2015.


Maja Šuput na vrhuncu karijere dolazi u dubrovački Culture club Revelin. Jer, kako drugačije nazvati trenutak u kojem je uporna i vrijedna Maja jedna od najtraženijih pjevčica u Hrvatskoj, pa i šire?

 

 

Dok ju mnogi gledaju i navijaju za nju u emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato’, drugi s nestrpljenjem očekuju objavljivanje novog albuma. Posebno kad svakih nekoliko tjedana Maja objavi novi single, od kojih svaki ponovo oduševi njezinu sve brojniju publiku. Zadnji u nizu singleova, ‘Lopove’, predstavila je potkraj rujna, prije njega bili su to ‘Amnezija’, ‘Neprilika’, ‘Hej Balkano’ i drugi koji će se naći na novom albumu.

 

 

U Revelin dolazi prema želji Studentskog zbora, kako bi veselim koncertom pozdravili brucoše pristigle u najljepši grad na svijetu. Sudeći prema interesu za ulaznice, nije teško pretpostaviti da će publika u Revelinu u noći sa subote na nedjelju, sa 7. na 8. studeni, pjevati i plesati s neumornom Majom Šuput.

 

 

U suradnji s CC Revelin zupskiportal.hr daruje dvoje čitatelja sa po dvije karte za ovaj koncert. Dovoljno je na mail info@zupskiportal.hr poslati ime ove poznate pjevačice i možda baš Vi dobijete karte.

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja