Srijeda, 8. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Župan Dobroslavić potpisao ugovore o financiranju dodatnih medicinskih timova

30.06.2015.


Župan Nikola Dobroslavić potpisao je u Palači Ranjina, Ugovore o zajedničkom financiranju dodatnih medicinskih timova u turističkoj sezoni 2015. godine s gradovima/općinama, Zavodom za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije i nadležnim Domovima zdravlja.

 

 

Ovom prigodom župan Dobroslavić čestitao je potpisnicima koji su se i ove godine odlučili na ovaj korak kako bi domaćem stanovništvu i turistima tijekom turističke sezone omogućili što kvalitetniju zdravstvenu zaštitu, a Dubrovačko-neretvanska županija će u ovom projektu sudjelovati s 475.415,00 kuna.

 

 

 

S obzirom da je naša Županija izrazito turistički orjentirana, u ljetnom se periodu broj pučanstva višestruko poveća, što predstavlja veliko opterećenje na zdravstvenu djelatnost.

 

 

U cilju povećanja standarda zdravstvene zaštite turista, a temeljem zahtjeva struke i dogovora s predstavnicima lokalne samouprave, Dubrovačko-neretvanska županija je kao koordinator projekta odredila lokaciju i način pružanja pojačane zdravstvene zaštite.

 

 

Dodatni medicinski timovi, odnosno pripravnosti će se organizirati na području grada Dubrovnika, grada Korčule, grada Ploča te na području općina Mljet, Ston, Lumbarda, Orebić, Trpanj i Slivno.

 

 

Za navedeni model utrošit će se ukupno 714.000 kuna. U tom iznosu Dubrovačko-neretvanska županija sudjeluje s 475.415 kuna, Ministarstvo turizma s iznosom od 124.585 kuna, gradovi i općine sudjeluju s iznosom od 115.000 kuna. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja