Subota, 11. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Karamarko u Dubrovniku: Ne želimo na vlast doći s rukama u džepu, već s programima

15.06.2014.


Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je u Dubrovniku sudjelovao u radu sjednice  dubrovačkog Gradskog odbora stranke. Po završetku sjednice, predsjednik HZD-a komentirao je aktualni gospodarsko politički trenutak u Hrvatskoj. Kazao je „kako je nažalost predominantna gospodarska kriza u kojoj se Hrvatska nalazi i u koju nas vrtoglavom brzinom uvlači aktualna Vlada, koja u dvije i pol godine ništa ne poduzima i koja nije uspjela uvesti nijednu kvalitetnu investiciju i za čije se vladavine smanjio broj radnih mjesta“.

 

 

 

 

- Situacija je jako loša i ušli smo u tragičnu fazu gdje se članovi vladajuće koalicije međusobno svađaju i to je rezultat nemoći i nesposobnosti, ali i velike neogovornosti prema hrvatskom čovjeku koji danas jako loše živi, kazao je Karamarko.

 

 

 

 

Kad je u pitanju pozicija HDZ-a, predsjednik stranke je kazao kako građani sa simpatijama ponovno gledaju na HDZ, koji je još 2008. godine počeo raščišćavati kriminal i korupciju.

 

 

 

 

- Ono što je optimistično jest da imamo gospodarski program jer na vlast ne želimo doći s rukama u džepovima, kao aktualna vlast, razmišljajući samo gdje ćemo postaviti svoje ljude, izvršiti kadrovsku čistku i podijeliti sinekure stranačkih podobnicima. To ne dolazi u obzir, naglasio je Karamarko.

 

 

 

 

Predsjednik HDZ-a kritizao je predsjednika RH Iva Josipovića za kojeg je kazao da se "već nekoliko mjeseci bavi svojim PR-om, imageom i političkim marketingom, jer je već u kampanji, a ne brine se o bazičnim problemima hrvatskog čovjeka".

 

 

 

Tomislav Karamarko u Dubrovnik je stigao kako bi sudjelovao sinoć na humanitarno glazbeno-sportskoj manifestaciju u Slanome kojega je organizirao Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice povodom 25.-te godišnjice osnutka stranke. Zabavu čiji je prihod  namijenjen za pomoć poplavljenoj Slavoniji ometala je jaka kiša.

 

 

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja