Četvrtak, 2. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Od 1. lipnja nema prometa šetnicama u Mlinima i Srebrenom, koja će uskoro biti zatvorena 365 dana

07.03.2014.


Od 1. lipnja do 30. rujna za promet se zatvara Šetalište dr. Franja Tudjmana u Srebrenom i to od zgrade Vila Lada do Banja, te Šetalište Marka Marojice, od pristaništa Mlini u smjeru depadansa Studenac i ulice Tupina.

 

 

 

Od ove odluke Općinskog vijeća Župe dubrovačke izuzeta su vozila s dozvolom, te interventna vozila, te se njihova brzina kretanja tom pješačkom zonom ograničava na 20 km/h. Također se prometovanje može odobriti vozilima koji nisu teži od 5 tona, a za potrebe odvoza smeća, opskrbe prodavaonica i ugostiteljskih objekata i to od 6 do 9 sati, zatim za dopremu plina, prijevoza pokućstva i ogrijeva, građevinskog materijala, organizaciju pripredbi i snimanja, prijevoz novca, protokola, teških invalida i bolesnih osoba, umrlih osoba, članova uže obitelji za odlazak na pogreb, te za osobe koje posjeduju garažu ili parking mjesto u tim ulicama, a u Srebrenom mogu i osobe koje tamo posjeduju smještajno-iznajmljivačke jedinice. Osobe koje posjeduju vez za plovilo u luci Srebreno vozila mogu parkirati na obilježenim parking mjestima od Vile Lada do luke Srebreno, također stoji u općinskoj odluci.

 

 

 

 

Prema riječima općinskog načelnika Silvija Nardellija promet se u Srebrenom ograničava i tijekom zime i to vikendom od petka u 16 sati do ponedjeljka u 6 sati, ali se očekuje da će kad bude uređen hotel Orlando ta šetnica biti za promet zatvorena čitavu godinu, svih 365 dana.

 

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja