Srijeda, 8. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Projekta TISAR – putnički planer za povezivanje europskih regija

18.02.2014.


U Dubrovniku je danas održan sastanak u sklopu realizacije projekta TISAR. Dubrovačko-neretvanska županija jedini je partner iz Hrvatske, a uspješnom realizacijom projekta dobit će putnički planer koji će putem ICT platforme biti povezan s ostalim europskim regijama, čiji predstavnici sudjeluju u realizaciji projekta.

 

Koordinator projekta Mato Tomljanović upoznao je predstavnike Grada Dubrovnika, turističkih zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Grada Korčule, Općine Konavle, Zračne luke Dubrovnik, Lučke uprave Dubrovnik, županijskih lučkih uprava Dubrovnik i Korčula te poduzeća Liberats Dubrovnik s projektnim aktivnostima i početku programiranja planera koji će biti dostupan na posebnim touch screen izlozima, multimedijalnim totemima te putem smartphona.

 

Riječi je bilo o mogućim lokacijama za postavljanje navedenih uređaja, a kao najizglednije spomenute su Zračna luka Dubrovnik, Luka Dubrovnik, Grad Dubrovnik i Grad Korčula.

 

Radi se o projektu koji je uspješno prijavila Regionalna razvojna agencija DUNEA,  sufinancira se iz sredstava Europske unije putem operativnog programa prekogranične suradnje IPA ADRIATIC, a ukupno je vrijedan oko 2 milijuna i 180 tisuća eura.

 

Osim Dubrovačko-neretvanske županije u projektu sudjeluje još 12 partnera iz Bosne i Hercegovine, Grčke, Italije i Slovenije. Vodeći partner je talijanska regija Marche.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja