Petak, 29. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Crna kronika /    Sve vijesti iz rubrike Crna kronika

Manje oružja-manje tragedija: Bombe na putu za Osojnik

07.01.2014.Nakon  dojave građana pirotehničari PU dubrovačko-neretvanske su u subotu popodne  na cesti blizu Osojnika pronašli  šest komada bombi koje su zaostale iz Domovinskog rata. Izuzete bombe pohranjene su u sigurnosni kontejner do uništenja, priopćeno je iz policije.   

 

 

Iz PU podsjećaju kako je u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“ u sklopu koje  građani policiji mogu predati oružje i minsko-eksplozivna sredstva, a protiv osobe koja ga dragovoljno predaje neće se pokretati kazneni ni prekršajni postupak.

 

 

- Apeliramo na sve građane koji negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo građane da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste policiju na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način, navode iz policije te naglašavaju kako je dragovoljna predaja oružja vremenski neograničena.

 

 

Također, dodatne informacije građani mogu dobiti i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja