Utorak, 24. svibnja 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Proglašeni najbolji županijski sportaši za 2018. godinu!

10.05.2019.


U sklopu proslave Dana Dubrovačko-neretvanske županije i blagdana sv. Leopolda Bogdana Mandića danas su proglašeni i najuspješniji sportaši Dubrovačko-neretvanske županije za 2018. godinu.

 

 

Nagradu za životno djelo Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije za 2018. godinu dobio je Petar Ivelja iz Mlina. Najuspješnija sportašica je Ivana Šutalo, judoka JK Dubrovnik, dok je najuspješniji sportaš Luka Gašpar, boćar BK Metković.
U ekipnom dijelu, nagradu je dobio ŽKK Ragusa Dubrovnik, te momčad VK Jug CO. Također, Jugov trener Vjekoslav Kobešćak proglašen je najuspješnijim trenerom, a za najaktivniji savez izabran je Ronilački savez Dubrovačko-neretvanske županije.
 

 

Najuspješnija ženska sportska nada u prošloj godini je Petrunjela Pavić, judoka JK Dubrovnik 1966, dok je najuspješnija muška sportska nada plivač PK Juga Mario Šurković.
 

 

Za 90 obljetnicu djelovanja nagradu zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije dobilo je Hrvatsko planinarsko društvo Dubrovnik.

 

 

”Veoma smo ponosni na sve ono što naši sportaši postižu. Mi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji vas nastojimo financijski pratiti koliko možemo, a ove godine smo i povećali sredstva za tu namjenu. Sport je jako važan za razvoj mladih ljudi na svakoj razini i ja vam još jednom čestitam”, rekao je ovom prilikom župan Dobroslavić.

 

 

Svečanosti su nazočili te dodijelili i nagrade izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, Branko Bačić. te državni tajnik u Ministarstvu turizma Frano Matušić. 

Najčitanije (7 dana)

Izravna sjednica Općinskog vijeća Župe dubrovačke
Današnju raspravu župskih vijećnika pratite izravno na našem portalu
Poziv braniteljima koji su oslobađali Župu dubrovačku


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja