Petak, 19. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Nardelli tvrdi: Nema problema s izgradnjom groblja na Dupcu

30.11.2018.


Da se ne događa ništa dramatično oko izgradnje groblja Dubac potvrdio je na sjednici Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka načelnik Silvio Nardelli odgovarajući na pitanje vijećnika Marka Miloslavića koga je zanimalo zašto je dinamika radova usporena, radi li se tu o greški projektanta i hoće li se produžiti rok završetka projekta.

 

- Bila je manjkavost na južnom potpornom zidu, dakle gdje su zidovi koji nisu bili obuhvaćeni troškovnikom. Imali smo tu vještačenja, mišljenje je dao i zagrebački Građevinski fakultet. Uglavnom, nismo pristupili aneksu ugovora s postojećom tvrtkom, pripremili smo novu javnu nabavu, a vrijednost je tri milijuna kuna. To ide pod novu javnu nabavu jer je nova vrsta ulaganja. U realizaciji je trenutno i projekt za gabionske zidove u obuhvatu groblja u vrijednosti 14 milijuna kuna, ali i izgradnja zidova unutar obuhvata groblja, odnosno to su buduća grobna polja, ta vrijednost je pet milijuna kuna. Do kraja godine, ako dobijemo suglasnost Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, kupit ćemo zemljišta koja ranije nisu kupljena zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa. Ona će koštati 700 tisuća kuna. - rekao je Nardelli.

 

- Stoga, ne bih rekao da ima problema. Naravno, uvijek postoje tehnički problemi, ovo su bili tehnički problemi, ali ništa dramatično. - objasnio je Nardelli.

Najčitanije (7 dana)

Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor
Plenković u Dubrovniku na središnjem izbornom skupu HDZ-a
DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja