Četvrtak, 25. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

PALČIĆEVIH 8: Humanitarni malonogometni turnir u župskoj dvorani

28.12.2017.


Za kraj godine malonogometni entuzijasti Mateo Delić i Marijo Puljić pripremili su još jedno zanimljivo događanje u Sportskoj dvorani OŠ Župa dubrovačka. U organizaciji Škole malog nogometa Square Župa Dubrovačka i Udruge Klub roditelja nedonoščadi ''Palčići'' u četvrtak i petak, 28. i 29. prosinca održat će se humanitarni malonogometni turnir "Palčićevih 8".

 

 

U suradnji s udrugom Klub roditelja nedonoščadi Palčići svaka od ekipa će imati svoju boju majice, a upravo kupnja 15 majci (na što se obvezala svaka prijavljena ekipa) je kotizacija za turnir. Cjelokupni prihod ide za potrebe djelovanja udruge, a u akciji će sudjelovati i svi gledatelji za koje će cijena ulaznice biti simboličnih 10 kuna. Svi koji žele moći će kupiti i majicu na ulazu u dvoranu.

 

 

Turnir otvaraju Caffe bar Catamaran iz Srebrenog i Caffe bar Puls iz Dubrovnika 28. prosinca u 18 sati, nakon toga, u 19 sati, svoj četvrtfinalni ogled započet će Caffe bar Kiss iz Mokošice i Konoba Tomislav sa Zvekovice. U 20 sati igrat će Celtic bar Belfast i Caffe bar Mirakul, a u 21 sat Konoba Koloseum i Riva iz Slanoga. Drugi dan turnira igraju se polufinala, revijalne utakmice nogometnih nada i nogometnih legendi nakon čega će naravno uslijediti finalna utakmica turnira te dodjela pokala.

Najčitanije (7 dana)

Panika u SUB-u, kupci zamoljeni da izađu
Što arheolog Perkić kaže o vrijednim pelješkim nalazima
FOTOGALERIJA: Oldtimer Rally po Pelješcu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja