Utorak, 24. svibnja 2022.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Konavoski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTOGALERIJA: Konavoska djeca u programu zaštite i spašavanja

03.03.2015.


U sklopu obilježavanja Dana civilne zaštite Područni ured za zaštitu i spašavanje Dubrovnik u suradnji s ravnateljicom Osnovne škole Cavtat Katom Kukuljica, Općinom Konavle, te predstavnicima operativnih snaga zaštite i spašavanja učenicima je Osnovne škole Cavtat i pripadajućih područnih škola održao 3. ožujka 2015. g. edukaciju iz područja zaštite i spašavanja. 


 


 

Edukacija je tijekom dana provedena u školama Čilipi i Cavtat, za ukupno gotovo 240 učenika. Pored prezentacije koju PUZS Dubrovnik provodi u sklopu programa edukacije djece iz područja zaštite i spašavanja, učenike je posebno zainteresirala oprema koju su im demonstrirali pripadnici HGSS Stanice Dubrovnik, Zavoda za hitnu medicinu, vatrogasci JVP Konavle i Državne intervencijske vatrogasne postrojbe Dubrovnik. 
 

Pored navedenih službi koje redovito sudjeluju u ovakvim edukacijama ovom su se prilikom operativnim snagama pridružili i predstavnici Postrojbe civilne zaštite opće namjene Općine Konavle koja je prošle godine među prvim postrojbama u županiji prošla program osposobljavanja.
 

Ravnateljica škole Kate Kukuljica istaknula je korist ovakve prezentacije kojom se djeci dodatno približava uloga žurnih službi, korištenje broja 112, te kojom uče kako mogu pomoći sebi i prijateljima u nevolji.
 

Najčitanije (7 dana)

Izravna sjednica Općinskog vijeća Župe dubrovačke
Današnju raspravu župskih vijećnika pratite izravno na našem portalu
Poziv braniteljima koji su oslobađali Župu dubrovačku


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja