Petak, 29. ožujka 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Orlando se radi cijelo ljeto od 7 do 22 sata

24.05.2014.


Općinski vijećnici prihvatili su izvješće načelnika Općine Župa dubrovačka Silvija Nardellija o rješenje Hotelima Dubrovačka rivijera d.d. kojim se omogućuje izvođenje građevinskih radona za vrijeme ovogodišnje turističke sezone od 1. lipnja do 30. rujna.

 

 

 

Kako se navodi u obrazloženju, kompanija Hoteli Dubrovačka rivijera zatražila je odobrenje za izvođenje građevinskih radova na gradnji novog hotela Orlando, vile Borovka, te za izgradnju popratnih sadržaja tijekom ljeta.

 

 

 

U zahtjevu navode kako se prema karakteru i svojstvima radova planira započimanje radova izgradnje hotela Orlando, rekonstrukcije Vile Borovka, izgradnje poprečnog priključka i interne prometnice s parkiralištima, zatim bazena, infrastrukturnih pratećih sadržaja i trafostanice „Orlando“. Također ističu kako radove koji bi uključeni u ljetnim mjesecima i to armirano-betonske radove – izrada i postava oplata, radove polaganja armature i betoniranje nosive konstrukcije – stupova i zidova ukrute, izolaterske radove – hidroizolacije, zidarske radove i tesarske radove – postava skele, planiraju realizirati u vrijeme turističke sezone, te da ne bi izlazili iz okruga gradilišta i obavljali bi se unutar zaštićene ograde od 7 do 22 sata.

 

 

 

Općinari su uvjetovali da bučne radove (eventualne radove strojnog iskopa, upotrebe pneumatskog čekića i kompresora, električne bušilice, brusilice, mlade betonske miješalice i sl) obavljaju od 9 do 14, te od 17 do 22 sata. 

Najčitanije (7 dana)

PU dubrovačko-neretvanska zapošljava u više odjela, provjerite uvjete
Lonza odgovara na pitanje tko će biti kandidat HDZ-a za župskog načelnika
Grofovi obnovili hrvatsku zastavu na stijeni poviše Komolca


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja