Utorak, 19. ožujka 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Konavle info /    Sve vijesti iz rubrike info

Europski stručnjaci u Konavlima o najnovijim trendovima turizma posebnih interesa

26.03.2014.


Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) u suradnji s Udrugom Agroturizam Konavle i Regionalnom razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije (DUNEA) organizira Seriju edukacija o turizmu posebnih interesa.

 

 

Prvo predavanje će se održati u petak,  28. ožujka 2014. u Kući Glavić (Poljica, Konavle) a o eno-gastro turizmu govorit će španjolski stručnjak José María de Juan Alonso. U ponedjeljak, 31. ožujka 2014. u Mlinici Šapro (Zastolje, Konavle) predavanje o cikloturizmu održat će škotski stručnjak Peter Butterworth, dok će u utorak, 01. travnja 2014. u Seoskoj kući Čilipi (Konavle)   o turizmu u prirodi, promatranju biljnog i životinjskog svijeta izlagati će engleski stručnjak Jack Delf. U utorak, 08. travnja 2014. u Agroturizmu Kameni dvori (Konavle) predavanje o planinarenju i pješačenju održat će nizozemska stručnjakinja Saskia Griep.


 

Europski stručnjaci će iznijeti praktične savjete za razvoj turističkih proizvoda koji mogu zadovoljiti visoka očekivanja kupaca i probiti se na strana tržišta. Razvoj ponude turizma posebnih interesa (SIT) put je za produženje turističke sezone i  osiguranje dolazaka dobrostojećih turista koji cijene održivi razvoj i zaštitu okoliša kao. Radionice su namijenjene predstavnicima turističkih agencija, turoperatora te  ostalih malih i srednjih poduzetnika u turizmu iz Hrvatske i Crne Gore koji su zainteresirani za razvoj prekograničnih proizvoda, proizvoda posebnih interesa na području Konavala i Općine Tivat, suradnje s europskim turoperatorima za SIT proizvode.

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite na edukacijama koje će osim radionice uključiti ručak te upoznavanje agroturizma. Molimo da svoj dolazak potvrdite na olja.ljubisic@uhpa.hr. , poručuju organizatori.

 

Najčitanije (7 dana)

Jak potres s epicentrom u Crnog Gori, uslijedili manji
Krstičević: Dubrovnik će dogodine grcati u smeću, Franković: Prstiće dalje od našeg grada
SLAGANJE LISTA: SDP-ovci strahuju da će im Centar uzeti previše saborskih fotelja


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja