Nedjelja, 23. lipnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Konavle info /    Sve vijesti iz rubrike info

Agroturizam Konavle ima novo vodstvo

19.09.2023.


Na Izbornoj skupštini Udruge Agroturizam Konavle izabrana su upravna tijela za naredno četverogodišnje razdoblje. Novoizabrani članovi Izvršnog odbora Udruge Agroturizam Konavle su Matija Novaković, Niko Đivanović, Niko Đano, Niko Marinović i Ivo Mujo koji je ujedno izabran i za predsjednika Udruge te mu je ovo drugi mandat na toj funkciji. Za podpredsjednike Udruge su izabrani Niko Đano i Niko Marinović.

 

„Nastojat ćemo i dalje pričati lijepu priču o Konavlima te kontinuiranim radom zadržati Konavle na poziciji vodećih regija ruralnog turizma u Hrvatskoj. Nastavit ćemo s realizacijom projekata kojim će se pratiti novi trendovi, poticati nove poduzetnike i promovirati Konavle kao regiju izvrsnosti za naše žitelje i sve posjetitelje“ – rekao je Ivo Mujo i zahvalio na ukazanom povjerenju.

 

Osim Izvršnog odbora Skupština je izabrala i druga tijela Udruge. U Nadzorni odbor izabrani su: Ivo Vodopić, Pero Zore i Antun Rilović, a u Stegovnu komisiju izabrani su: Andrejko Marinović, Josipa Vragolov te Antun Korić. Jelena Gale Pregelj je potvrđena za tajnicu Udruge Agroturizam Konavle koju funkciju profesionalno obnaša od 2017. godine.

 

Na Skupštini se u nastavku dogovaralo i o projektnim aktivnostima Udruge koje će se realizirati do konca godine: manifestaciji „Trganje“, „16. Mirisima Božića u Konavlima“, novom ciklusu edukacija za poduzetnike i potencijalne poduzetnike ruralnog turizma, prezentaciji Konavala kao ruralne destinacije u partnerskim regijama te edukacijskom putovanju koje se planira za studeni 2023. godine.

Najčitanije (7 dana)

Policija o okolnostima teške prometne nesreće u kojoj je poginuo motociklist
ŽUPA ODSJEČENA: Veliki zastoj prometa zbog prometne na magistrali, teško i preko Brgata pa i kroz Gruž


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja