Četvrtak, 27. veljače 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Uskoro lokalna aviokompanija

03.10.2013.


Dubrovačko – neretvanska županija mogla bi uskoro dobiti lokalnu avio kompaniju. To je dogovoreno na sastanku župana Nikole Dobroslavića i njegovog zamjenika Davorka Obuljena s predstavnicima i suradnicima tvrtke Carpe Diem iz Zagreba. Tema razgovora bila je pokretanja lokalne avio kompanije u vlasništvu lokalnih poslovnih subjekata iz turizma sa ciljem uspostavljanja još boljeg povezivanja Županije sa svim emitivnim tržištima i produljenja turističke sezone.

Razgovaralo se i o povezivanju Dubrovnika i Županije avio vezama sa Zagrebom i ostalim destinacijama. Carpe diem d.o.o. je tvrtka čije se poslovanje zasniva na turizmu i prisutna  je u više zemalja u regiji te na Tajlandu i Maldivima. Na sastanku su nazočili u ime tvrtke Carpe Diem Zoran Prpić vlasnik i generalni direktor, Marina Vukušić dugogodišnja direktorica zakupa  čitavog niza njemačkih tour operatora na području cijeloga svijeta, Marijo Čičak predstavnik tvrtke CEE Management Consulting, dugogodišnji lobist i predstavnik Daimler Chrysler pri Europskoj uniji te član tima za razvoj Daimler Chrysler za 130 zemalja, a danas Konzultant za poslovne projekte na području istočne i jugozapadne Europe.

Sastanku su još prisustvovali predstavnici Turističkih zajednica Grada i Županije, predstavnici hotelskih grupacija Valamar d.d., Adriatic Luxury hotels, Dubrovnik Rivijera iz Mlina, u ime udruženja Turističkih agencija Stanko Ljubić iz agencije Globtur i predsjednik strukovne grupe Hotelijera Željko Miletić, direktor hotela Lapad. Na sastanku je prezentiran cijeli projekt pokretanja avio kompanije sa analizama poslovanja u svim fazama projekta. Svi sudionici su pozdravili ideju projekta kao izuzetno dobru za daljnji razvoj turizma i prosperiteta Županije te je zaključeno da se nastave daljnji pregovori sa potencijalnim investitorima.

Najčitanije (7 dana)

Obnova dokumentacije korisnika prava Odluke o socijalnoj skrbi
Nastup TZ Dubrovačko-neretvanske županije na sajmu F.RE.E u Munchenu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja