Nedjelja, 23. lipnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Početna / Aktualno /

Osam zaštitara u Dubrovniku za Milanku: Ministrica godinama u vjetar baca naš novac

08.04.2015.


Informacija da su četvorica tjelohranitelja Milanke Opačić u Dubrovniku pijani nakon ponoći u kafiću radili incidente, da su vrijeđali djevojku i mladića, da nisu policajcima htjeli pokazati dokumente…, umjesto da su čuvali ministricu koja je u Dubrovnik potegnula kako bi se, po svemu sudeći, odmorila, ponovno je aktualizirala pitanje: Do koje mjere su ministri spremni zloupotrebljavati položaj za novac hrvatskih poreznih obveznika?

 

 

 

 

Još se, naime, nije ni 'ohladila' afera Andree Zlatar-Violić, ministrice kulture koja je novac s računa Ministarstva dizala kad god joj se htjelo, a već je - od afera umorna hrvatska javnost - doznala za novi incident.

 

 

 

 

Mediji koji su prenijeli informaciju o skandalu u Dubrovniku pišu, naime, da je ministrica Opačić u Dubrovnik došla u privatnom aranžmanu (uoči Uskrsa), no svejedno je sa sobom na trošak poreznih obveznika povela čak četvoricu zaštitara koji su iz Zagreba do Dubrovnika putovali u dva MUP-ova automobila.

 

 

 

 

No, nakon što je u noći s četvrtka na petak izbio skandal i nakon što je interventna policija privela četvoricu pijanih MUP-ovih tjelohranitelja, iz Zagreba je za Dubrovnik, prema pisanju 24sata, usred noći u kombiju krenula nova skupa ekspedicija od čak četvorice novih zaštitara MUP-a zajedno s vozačem, kako bi gospođa Opačić ostatak dana bila osigurana od opasnosti koje joj, očito, prijete sa svih strana.

 

 

 

 

Valja ovdje napomenuti da su mediji i ranije upozoravali da se u Ministarstvu socijalne politike i mladih novac troši nemilice, a bez ikakvog učinka.

 

 

Direktno.hr

Najčitanije (7 dana)

Policija o okolnostima teške prometne nesreće u kojoj je poginuo motociklist
ŽUPA ODSJEČENA: Veliki zastoj prometa zbog prometne na magistrali, teško i preko Brgata pa i kroz Gruž


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja