Srijeda, 8. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

VODOVOD: Financiranje pročistača nema veze s izhodom izbora

12.03.2015.


Obzirom na česte upite medija, a povezano sa objavom nekih portala i tiskovina da je upitno financiranje uređaja za pročišćavanje vode na lokaciji postojeće vodospreme u Komolcu, poradi kontinuiteta obavještavanja naše javnosti o događanjima vezanim uz ovaj projekt želimo dati slijedeće obavijesti:


 

Teza o upitnosti financiranja pročistača ili bilo kojeg projekta ( vodoopskrbe ili odvodnje) Vodovoda  Dubrovnik d.o.o. od strane EU fondova nema nikakvu povezanost sa ishodom trenutnog reizbora gradske uprave. Tu činjenicu smo osobno provjerili u kontaktu sa voditeljem Sektora EU projekata u centrali Hrvatskih voda i u Ministarstvu regionalnog razvitka. Sukladno zakonu o trgovačkim društvima mi samostalno potpisujemo sve zahtjeve za sufinanciranje ili ugovore, ono što je potrebno nama i našim građanima je što raniji rok formiranja gradskog vijeća i nastavno tome odobrenje i suglasnost za početno zaduživanje koje se na njemu treba izglasati. U prethodnim obavijestima smo izvjestili o provedbi natječaja za odabir izvođača. Objava se uredno provodi i sve aktivnosti idu u cilju njenog zaključenja u naznačenom roku.


 

Ovim putem molimo naše građane da ne nasjedaju neprovjerenim i nespretnim izjavama oko bilo kojeg projekta Vodovoda, jer ova Uprava vrlo savjesno i odgovorno ispunjava sve Odluke nadležnih tijela i neovisno od bilo kakvih političkih utjecaja, a sve sa ciljem okončanja započetih projekata.

 

 Predsjednik Uprave

 Pero Mišković dipl.ing. stroj.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja