Srijeda, 23. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Zimski Dubrovnik predstavljen u Ljubljani

13.11.2013.


U Ljubljani je održana prezentacija zimske ponude Dubrovnika pod nazivom "Dubrovnik – grad za sva godišnja doba", u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika, te Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Ljubljani.

 

Slovenski gosti vole u Dubrovnik dolaziti zimi te je ova tradicionalna prezentacija iskorištena za predstavljanje zimske ponude otvorenih dubrovačkih hotela i privatnog smještaja, uz događanja koja se u Dubrovniku organiziraju tijekom zime od kulturnih i zabavnih događanja, FA Linđo u kinu Sloboda, sv.Nikole, Božićnog sajma i ostalih programa Božić u Gradu, Mirisa Božića u Konavlima, zabavnih programa u periodu oko Nove godine, s posebnim naglaskom na Doček Nove godine na Stradunu te je predstavljena je i posebna ponuda dubrovačkih hotelskih kuća i agencija za zimski odmor i doček Nove 2014. Godine, Feste sv.Vlaha...
 

Direktorica Romana Vlašić naglasila je kako smo ponosni što je Dubrovnik ove godine hrvatski turistički prvak i uputila poziv svima da posjete naš grada u vrijeme Božićnih i novogodišnjih blagdana, te proslavu Svetog Vlaha i Dubrovnik Karneval Fest.                 

 

Nazočne slovenske agente i novinare pozdravili su direktor predstavništva Hrvatske Turističke zajednice u Ljubljani, Goran Blažić, direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić i Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike Turističke zajednice grada Dubrovnika.

 

Partner u organizaciji prezentacije bila je i Dubrovačko-neretvanska županija, odnosno Udruga vinara Dubrovačko-neretvanske županije te su se na prezentaciji kušala i vina dubrovačke regije, a predstavljen je i program Udruge Agroturizam Konavle – manifestacija Mirisi Božića u Konavlima, o kojoj je govorio Ivo Mujo.

 

Vrhunac prezentacije bilo je izravno javljanje Skype vezom ugostitelja Iva Rudenjaka te turističke vodičke, inače Slovenke Romane Kmetović. Direktno uključivanje i pogled na Stradun izazvali su oduševljenje nazočnih.

 

Posjetitelji prezentacije su i nagrađeni vinom, blagdanskim večerama i  vikend boravkom u hotelu Pucic Palace, a kušala su se i vina vinarija Vodopić, Strujić i Miljas.

 

Najčitanije (7 dana)

Prošle zime osjećali ste se neobično? Možda ste preboljeli koronavirus


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja