Srijeda, 23. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Crna udovica u Revelinu

15.10.2014.


Culture Club Revelin zimskog programa starta sa “Crnom udovicom”, legendarnim   dubrovačkim rock bandom. U orginalnom sastavu na pozornicu Revelina popet će se 8. listopada.   

 

 

 

 

 

Nekad velika heavy metal atrakcija na prostorima bivše države, kultna dubrovačka grupa Crna udovica, iza koje je na žalost ostao samo jedan album "Sudbina" (1987.) uz niz neobjavljenih pjesama, još odjekuje dubrovačkim ulicama. Pjesme se prenose sa generacija na generacije, na forumima se vapi za koncertima i “postaju” hitovi, koji su osamdesetih ostavili dubok trag ne samo na dubrovačkoj već i na regionalnoj sceni.

 

 

 

 

 

 

Hrvatski heavy metal sastav Crna udovica osnovan je 1982. godine u Dubrovniku od tada najboljih mladih dubrovačkih rock glazbenika onoga vremena. Crna udovica je1987. godine izdala svoj prvi i jedini album "Sudbina" u izdanju beogradske diskografske kuće PGP RTB. Od nekoliko hitova ovoga albuma napopularnija je bila pjesma"Obala tuge". Crna udovica se raspala 1990. godine i za sobom ostavila nekoliko pjesama ("Utjeha kose", "Sablasna kočija", "Budite uvijek sa nama") koje su trebale biti okosnica drugog nikad objavljenog albuma.

 

 

 

 

 

Nakon raspada band Crna udovica je održao dva koncerta, od kojih je prvi održan 26. kolovoza 2008. godine u dubrovačkoj tvrđavi Revelin. Mladi se i danas "grebu" po kantunima ne bi li našli naš album“ prije par godina izjavio je pjevač Crne Udovice -Davor Erceg. Kolika je popularnost ovog dubrovačkog rock sastava u Gradu dokazuje i veliki interes svih generacija, a 8.11.2014 u Culture Clubu Revelin svi fanovi Crne Udovice imat će jedinstvenu prliku ovaj kultni band vidjeti uživo i još jednom sa njima zapjevati njihove legendarne hitove.

 

 

 

 

Ulaznice u pretprodaji 60 kn, a na ulazu 90 kn. VIP ulaznice 120 kn u pretprodaji, na VIP ulazu 150 kn.

 

Najčitanije (7 dana)

Prošle zime osjećali ste se neobično? Možda ste preboljeli koronavirus


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja